|
TEN BLOCKS - FORUM OFICIAL
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
andreeacat Junior

Data inscrierii: 24/Apr/2014 Mesaje: 2
|
Trimis: 24/04/2014 11:26 Titlul subiectului: Invazie porumbei |
|
|
Buna!
Am si eu o problema..banuiesc ca nu sunt singura...Cu porumbeii :(( Au invadat balconul!!este o mizerie de nedescris...gainat peste tot..se scalda in glastre si strica florile..pamantul il dau pe jos..Absolut toooot in balcon e plin de gainat..nu mai zic de marginile de la ferestre dormitoare! In fiecare zi vin si..se plimba/stau inbalcon...uneori fac si cuiburi..oua..(la inceput mi-era mila sa le arunc,dar nu am incotro..)..desi nu au nimic de mancare..efectiv..vin si fac dezastru.. Voi aveti aceasta problema?? Anul trecut mi-au adus paduchi in balcon :(( sunt nu numai mizerabili dar si periculosi.
Nu le punem mancare pe pervaze/balcon,nu incurajam prezenta lor..nu stiu de ce tot vin la noi :((
Noi suntem iubitori de animale in general.. ne e mila sa punem boabe otravite in balcon..dar nici sa stam in "tone" de gainat si mizerie nu se mai poate...Zilnic adun farase de gunoi..nu mai rezist..
Are cineva vreun sfat..??
Multumesc frumos!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|