| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
smilley Junior 2

Data inscrierii: 15/Iun/2011 Mesaje: 23
|
Trimis: 22/05/2012 09:52 Titlul subiectului: Sedinta 21.05.2012 |
|
|
Buna ziua,
Dintre locatarii care au fost prezenti la sedinta, ne poate relata cineva, va rog, ce anume s-a discutat la sedinta de aseara? Eu nu am reusit sa ajung
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
liviu v Moderator
Data inscrierii: 22/Iun/2011 Mesaje: 90
|
Trimis: 22/05/2012 11:32 Titlul subiectului: |
|
|
La fel si eu as vrea sa stiu.
Sedinta si Sf. Constantin si Elena au fost incompatibile pt mine din pacate. _________________ RAUH-Welt BEGRIFF |
|
| Sus |
|
 |
roxanika Junior

Data inscrierii: 12/Sep/2011 Mesaje: 19
|
Trimis: 22/05/2012 11:45 Titlul subiectului: |
|
|
cu tot respectul sedinta aceasta a fost programata fara pic de gandire..
era evident ca multi nu vom putea ajunge tocmai datorita Sf. Constantin si Elena.
sau poate ca asta a fost si intentia..sa participe cat mai putini.. |
|
| Sus |
|
 |
Bogdan Administrator

Data inscrierii: 10/Mai/2011 Mesaje: 74
|
Trimis: 22/05/2012 13:17 Titlul subiectului: |
|
|
Salutare tuturor,
Nu s-au discutat prea numeroase datorita lipsei de cvorum si pe aceasta cale va reamintesc ca daca nu puteti ajunge la sedinta din diferite motive puteti face o imputernicire unui vecin.
Ieri la sedinta s-au ales un numar de oameni care vor strange aceste imputerniciri pe fiecare bloc, din cate am stabilit se va merge din usa in usa sau plasam formularele in cutia postala urmand ca voi sa le inapoiati in cutia postala a respectivei persoane cu adaugarea pe verso a provocărilor pe care doriti sa se discute.
Tot ieri s-a adus in discutie de catre cineva urmatoare problema care este foarte interesanta.
Din taxa fixa pe care o plateste fiecare apartament din acest complex se strange o suma de bani ( circa 11mii de euro din ce am inteles) si a fost adresata urmatoarea intrebare administartorului: "In fiecare luna din aceasta suma de bani se platesc absolut toti banii? Este fix pe fix in fiecare luna? Nu raman nici macar 10 ron? "
O alta discutie a fost cea a balcoanelor inchise si se face o lista cu cine doreste sa demareze acest proiect.
Sedinta s-a reprogramat pe data de 31 luna aceasta la ora 20.00 si , conform legii , deciziile se vor lua indiferent daca se va strange sau nu cvorumul.
Va atasez un model de imputernicire pentru a o avea in caz de nevoie.
Va multumesc !
P.S. Avand in vedere ca forumul acesta este intretinut in totalitate de mine , doresc sa va informez ca daca cineva doreste sa participe alaturi de mine la o mai buna administrare a lui imi puteti lasa PM.
[url=http://www.girlshare.ro/3887045.8]ÎMPUTERNICIRE+TENBLOCKS+2.docx[/url] |
|
| Sus |
|
 |
smilley Junior 2

|
Trimis: 22/05/2012 16:05 Titlul subiectului: |
|
|
| Bogdan a scris: | Salutare tuturor,
Nu s-au discutat prea multe datorita lipsei de cvorum si pe aceasta cale va reamintesc ca daca nu puteti ajunge la sedinta din diferite motive puteti face o imputernicire unui vecin.
Ieri la sedinta s-au ales un numar de oameni care vor strange aceste imputerniciri pe fiecare bloc, din cate am stabilit se va merge din usa in usa sau plasam formularele in cutia postala urmand ca voi sa le inapoiati in cutia postala a respectivei persoane cu adaugarea pe verso a problemelor pe care doriti sa se discute.
Tot ieri s-a adus in discutie de catre cineva urmatoare problema care este extraordinar de interesanta.
Din taxa fixa pe care o plateste fiecare apartament din acest complex se strange o suma de bani ( circa 11mii de euro din ce am inteles) si a fost adresata urmatoarea intrebare administartorului: "In fiecare luna din aceasta suma de bani se platesc absolut toti banii? Este fix pe fix in fiecare luna? Nu raman nici macar 10 ron? "
O alta discutie a fost cea a balcoanelor inchise si se face o lista cu cine doreste sa demareze acest proiect.
Sedinta s-a reprogramat pe data de 31 luna aceasta la ora 20.00 si , conform legii , deciziile se vor lua indiferent daca se va strange sau nu cvorumul.
Va atasez un model de imputernicire pentru a o avea in caz de nevoie.
Va multumesc !
P.S. Avand in vedere ca forumul acesta este intretinut in totalitate de mine , doresc sa va informez ca daca cineva doreste sa participe alaturi de mine la o mai buna utilizare a lui imi puteti lasa PM.
[url=http://www.girlshare.ro/3887045.8]ÎMPUTERNICIRE+TENBLOCKS+2.docx[/url] |
Decizii legate de ce anume? |
|
| Sus |
|
 |
Bogdan Administrator

|
Trimis: 22/05/2012 17:09 Titlul subiectului: |
|
|
| De tot ce se aduce in discutie. Nu stiu sa iti spun exact, dar era o lista referitoare la bugetul pe 2012 si inca ceva. Plus deciziile care le vrem noi sa le luam, in lipsa cvorumului vom fi in minoritate fata de reprezentatul procema care are f numeroase voturi ( nr apartamente nevandute = nr voturi pt procema ) |
|
| Sus |
|
 |
Bogdan Administrator

|
Trimis: 22/05/2012 17:09 Titlul subiectului: |
|
|
| De tot ce se aduce in discutie. Nu stiu sa iti spun exact, dar era o lista referitoare la bugetul pe 2012 si inca ceva. Plus deciziile care le vrem noi sa le luam, in lipsa cvorumului vom fi in minoritate fata de reprezentatul procema care are f numeroase voturi ( nr apartamente nevandute = nr voturi pt procema ) |
|
| Sus |
|
 |
smilley Junior 2

|
Trimis: 23/05/2012 14:09 Titlul subiectului: |
|
|
| Bogdan a scris: | | De tot ce se asigură in discutie. Nu stiu sa iti spun exact, dar era o lista referitoare la bugetul pe 2012 si inca ceva. Plus deciziile care le vrem noi sa le luam, in lipsa cvorumului vom fi in minoritate fata de reprezentatul procema care are f numeroase voturi ( nr apartamente nevandute = nr voturi pt procema ) |
Mai exact, cate voturi are Procema?
Exista o lista cu persoanele care se ocupa in fiecare bloc de strangerea imputernicirilor? |
|
| Sus |
|
 |
Bogdan Administrator

|
Trimis: 24/05/2012 12:11 Titlul subiectului: |
|
|
| Din cate am auzit undeva la 200 sau ceva de genul acesta. Da, s-au strans cativa locatari care vor strange aceste imputerniciri insa tu poti da o imputernicire oricui stii ca se va duce la sedinta. |
|
| Sus |
|
 |
Bogdan Administrator

|
Trimis: 24/05/2012 12:12 Titlul subiectului: |
|
|
| Deasemenea s-a propus infintarea unui comitet executiv pe fiecare bloc care sa ne reprezinte la aceste sedinte. |
|
| Sus |
|
 |
|